Dam tot Dam Fietsclassic 2024: dankjewel!

Afgelopen weekend vond de Dam tot Dam FietsClassic plaats, en wat een geweldige dag was het! Met stralend weer trokken duizenden fietsers hun fiets uit de schuur om deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

Cheque van Fietsclassic 2024

Een aantal deelnemers heeft niet alleen haar grenzen verlegd, maar ook met elkaar 8.600 euro bij elkaar gefietst voor Longfonds. Dit bedrag zal bijdragen aan cruciaal onderzoek naar longziekten en het bevorderen van gezonde longen voor iedereen. 

Buiten adem voor gezonde longen

Het was inspirerend om te zien hoe zoveel mensen zich inzetten voor gezonde lucht en gezonde longen. De saamhorigheid en het plezier van de deelnemers maakten deze dag extra bijzonder. Samen gingen ze "buiten adem" voor een gezonde toekomst, en dat is een krachtig statement. Longfonds directeur Károly Illy:  'Al vele jaren zijn we betrokken bij dit fietsevenement, en we zijn enorm verheugd dat we samen dit geld hebben weten te verzamelen voor Longfonds. Dit geld stelt ons in staat om verder onderzoek te financieren, waardoor we hoopvol zijn dat we de impact van longziekten kunnen verminderen en kunnen bijdragen aan gezonde lucht voor iedereen.'

Buiten adem voor gezonde lucht tijdens Dam tot Dam FietsClassic


Dank aan deelnemers en vrijwilligers

We willen alle fietsers, supporters en vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Jullie maken echt het verschil, dankjewel! 

Op naar de volgende editie!

We kijken alvast uit naar de volgende editie van de Dam tot Dam Fietsclassic. Kijk voor meer informatie over de fietsclassic op www.saxobankdamtotdamfietsclassic.nl. Wil je op een andere manier voor Longfonds in actie komen? Laat je dan hier inspireren!